Home

Afgelaste wedstrijden inhalen

Worden afgelaste wedstrijden ingehaald? In veel gevallen zal er naar een vervangende datum gezocht worden, maar in sommige gevallen kan de wedstrijd niet worden ingehaald. Dit is afhankelijk van de nog beschikbare data in het vervolg van het motorsportseizoen en de weersomstandigheden Eredivisiewedstrijden op zondag afgelast Gepubliceerd op 8-2-2020 De KNVB heeft alle duels van zondag in de Eredivisie afgelast. Reden voor die De komende dagen wordt in nauw overleg met de clubs, lokale overheden en overige betrokkenen bekeken wanneer deze wedstrijden kunnen worden ingehaald Afgelaste wedstrijden vanaf april automatisch doordeweeks ingehaald. Vanaf het weekend van 31 maart en 1 april is in de districten Zuid I en Zuid II een nieuwe regeling van kracht Wedstrijden moeten binnen (vier) 4 competitie rondes van de originele datum ingehaald worden. De nieuwe datum stel je in onderling overleg vast. De nieuwe wedstrijdgegevens kunnen worden doorgegeven door de thuisspelende vereniging via het wijzigingsformulier op onze site (na de oorspronkelijke speeldatum zijn wedstrijden niet meer zichtbaar in de wijzigingstool van Sportlink) Afgelastingen Informatie over hoe clubs wedstrijden kunnen afgelasten. Laatste nieuws. Nieuwe datum voor Go Ahead Eagles - FC Volendam. Keuken Kampioen Divisie - 2 uur geleden. Go Ahead Eagles - FC Volendam is afgelast. Keuken Kampioen Divisie - Vandaag, 12:07

Het is het doel van de vereniging om alle wedstrijden van de competitie door alle teams te laten spelen, uiterlijk zaterdag 26 mei. De vereniging wil alle betrokkenen (vrijwilligers, ouders, spelers) vragen de komende maanden gezamenlijk flexibel op te stellen m.b.t. het inhalen van alle afgelaste wedstrijden, van zowel de jeugd als senioren Afgelaste duels worden verspreid ingehaald. VLISSINGEN - Drie wedstrijden werden afgelopen weekeinde afgelast in het Zeeuwse zondagvoetbal. Die zijn op drie verschillende data opnieuw vastgesteld door de voetbalbond

KNVB: afgelaste duels snel ingehaald – Wel

Wanneer wordt het afgelaste weekendvoetbal ingehaald? De storm, Ciara in Nederland of Sabine auf Deutsch, veroorzaakte heel wat ellende - en wij hadden een nagenoeg vrije zondag Gebruik je KNVB Wedstrijdzaken-app om een wedstrijd af te gelasten. De wedstrijdsecretaris kan dat voor alle leeftijdscategorieën vanaf één dag voor de wedstrijd in de KNVB Wedstrijdzaken app. De scheidsrechter kan dit op de wedstrijddag in de KNVB Wedstrijdzaken app. Gebruikers van de Voetbal.nl-app ontvangen bij een afgelasting een push-notificatie over de wedstrijd die je volgt De KNVB heeft voor twee van de vier wegens storm Ciara afgelaste Eredivisie-duels van zondag een nieuwe datum vastgesteld. FC Emmen-FC Twente en Sparta Rotterdam-ADO Den Haag worden dinsdag ingehaald

Alle wedstrijden in het betaald en amateurvoetbal worden zondag afgelast. De KNVB zegt die beslissing te hebben genomen na uitvoerig overleg met de clubs, gemeenten en politie KNHB: afgelaste duels in onderling overleg inhalen. De KNHB roept hockeyclubs op in onderling overleg zoveel mogelijk zaalwedstrijden in te halen, die zondag vanwege de storm werden afgelast. Het gaat vooral om duels die nog relevant zijn voor de beslissingen in de competitie. De hockeybond heeft namelijk niet de mogelijkheid om de 3500 afgelaste. Wanneer worden de afgelaste wedstrijden ingehaald? 'Die gaan we niet inhalen, simpelweg omdat we ze niet kúnnen inhalen. Zondag zijn drieduizend wedstrijden afgelast, dat is drieduizend uur zaalhuur. Die capaciteit is er niet. We vullen nu al alle mogelijke gaten om de competitie te kunnen spelen De KNVB wil eredivisiewedstrijden die door acties van de politie worden afgelast zo snel mogelijk inhalen. De voetbalbond denkt aan dinsdag 11 en woensdag 12 augustus en is met de burgemeesters en. Twee afgelaste duels mogelijk al komende week ingehaald De wedstrijden Sparta Rotterdam - ADO Den Haag en FC Emmen - FC Twente worden mogelijk al komende week ingehaald

Inhalen van de afgelaste wedstrijden. 23/12/2010 / Niek / Geen reacties. De uiterste strenge start van de winter 2010-2011 heeft al heel wat uitgestelde wedstrijden met zich mee gebracht. Deze wedstrijden kregen intussen een nieuwe datum. Hieronder vindt u een overzicht voor de provincie West-Vlaanderen De WK Langbaan kwalificatie in Scheessel (op 23 augustus) is nu ook officieel afgelast, en zal niet worden ingehaald. Jesper schreef op vrijdag 15 mei 2020 om 19:50 uur Het aantal afgelaste wedstrijden loopt nog altijd in rap tempo op. Check daarom de kalender pagina voor een actueel overzicht Afgelaste wedstrijden vanaf april automatisch doordeweeks ingehaald. Vanaf het weekend van 31 maart en 1 april is in de districten Zuid I en Zuid II een nieuwe regeling van kracht. Wedstrijden, die in het weekend geen doorgang vinden, schuiven automatisch door naar de dinsdagavond. De wedstrijden zullen op een later tijdstip worden ingehaald, maar een nieuwe datum is nog niet bekend. Zaterdagmiddag werd ook al het duel in de Serie B tussen Ascoli en Cremonese afgelast. Geen.

Worden afgelaste wedstrijden ingehaald? - KNM

 1. De afgelaste wedstrijd moet volgende week ingehaald worden. als naamwoordelijk deel van het gezegde gebruikt Wegens ziekte zijn haar officiële verplichtingen voor deze week afgelast
 2. De wedstrijd tussen nummer zes Go Ahead Eagles en nummer zeven FC Volendam in de Adelaarshorst had eigenlijk om 12.15 uur moeten beginnen. Het is nog niet bekend wanneer de wedstrijd wordt ingehaald
 3. Afgelasten wedstrijden inhalen. 2017 - 2018 26 december 2017. Door de slechte weersomstandigheden rond 12/13 december j.l. zijn er meerdere wedstrijden afgelast in de Univé Jongsenioren Competitie. Inmiddelszijn er voor twee wedstrijden nieuwe datums vastgesteld: Dinsdag 23 januari 2018:.

aflassen. aflasten. afgelasten. Grote Van Dale (2005) (niet alg.) afgelasten (niet alg.) afgelasten. door een tegenbevel afzeggen, syn.: afcommanderen: de parade afgelasten, - niet laten gebeuren, plaatsvinden, spelen: alle wedstrijden voor morgen zijn afgelast; de voorstelling is wegens ziekte van de hoofdrolspeler afgelast Van Dale Hedendaags Nederlands (2008 UEFA: Afgelaste CL-wedstrijden naar januari. BartVeenstra, 25-09-2020 om 12:40, 6176 views, AP | Wanneer een wedstrijd niet vóór 28 januari 2021 ingehaald kan worden,. De nieuwe datum voor FC Utrecht - Feyenoord is bekend. Het affiche, dat afgelopen zondag werd afgelast door hevige sneeuwval, wordt gespeeld op 24 januari 2018. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Ook de data voor de andere afgelaste wedstrijden in de Eredivisie en Jupiler League zijn door de KNVB bekendgemaakt

Eredivisiewedstrijden op zondag afgelast Eredivisi

Puzzelen met inhalen Eredivisie. Ondertussen zit iedereen op het hoofdkantoor van de KNVB te passen, meten en puzzelen op het speelschema Eredivisie. FC Utrecht tegen Ajax en AZ tegen Feyenoord werden zondag afgelast. Het is verdraaid lastig om een moment aan te wijzen waarop de wedstrijden worden ingehaald Dinsdag werden te Lelydorp de afgelaste wedstrijden ingehaald. Hierdoor is er nu een eind gekomen aan de eerste ronde van de LSB-competitie. Jong Rambaan speelde tegen Cura Boys, en wist deze wedstrijd ruim te winnen. Jong Rambaan won met 6-1 na een 4-0-ruststand. De doelpunten werden aan de kant v ARNHEM - De meeste voetbalwedstrijden die in het afgelopen weekeinde werden afgelast in het regionale amateurvoetbal, worden nog dit jaar ingehaald. De KNVB heeft de duels voorzover mogelijk op. Afhankelijk van de ontwikkelingen kunnen wedstrijden nog worden uitgesteld of afgelast. Eerder maakte de ISU al bekend dat de afgelaste kampioenschappen shorttrack, kunstrijden en synchroonschaatsen niet meer worden ingehaald. De eerste wedstrijd op de internationale kalender is vooralsnog de Junior Grand Prix in Budapest begin september

Afgelaste wedstrijden vanaf april automatisch doordeweeks

 1. De wedstrijden AZ-Feyenoord en FC Utrecht-Ajax worden in april ingehaald. Beide wedstrijden stonden op zondag 9 februari op het eredivisieprogramma, maar werden uit voorzorg afgelast vanwege storm.
 2. Twee van vier afgelaste duels mogelijk komende week al ingehaald. De competitiewedstrijden Sparta Rotterdam - ADO Den Haag en FC Emmen - FC Twente worden mogelijk al komende week ingehaald
 3. De laatste tijd zijn er vele wedstrijden afgelast. Hierdoor worden er de komende periode veel wedstrijden ingehaald. Hoe gaat de KNVB om met de afgelastingen? Hieronder uitleg over de regeling die vanaf het weekend van 31 maart en 1 april is in ons district, Zuid I, van kracht gaat.Wedstrijden, die in het weekend geen doorgang vinden, schuiven automatisch door naar d

De competitiewedstrijden Sparta Rotterdam - ADO Den Haag en FC Emmen - FC Twente worden mogelijk al komende week ingehaald. Deze duels stonden net als FC Utrecht - Ajax en AZ - Feyenoord voor. UEFA: Afgelaste CL-wedstrijden naar januari. BartVeenstra, 25-09-2020 om 12:40, 6175 views, AP | Wanneer een wedstrijd niet vóór 28 januari 2021 ingehaald kan worden,. De laatste tijd zijn er vele wedstrijden afgelast. Hierdoor worden er de komende periode veel wedstrijden ingehaald. Hoe gaat de KNVB om met de afgelastingen? Hieronder uitleg over de regeling die vanaf het weekend van 31 maart en 1 april is in ons district, Zuid I, van kracht gaat Roeien. Boat Race Oxford-Cambridge, 29 maart (afgelast) WB-wedstrijden in Sabaudia, 10 tot 12 april (afgelast) OKT in Varese, 27 tot 29 april (wedstrijden worden niet ingehaald

Afgelaste wedstrijden verschijnen in de homefeed (knop HOME in de app) in de Voetbal.nl app. Dit geldt voor wedstrijden van teams die je volgt of waar je deel van uitmaakt. Gebruikers van de Voetbal.nl app ontvangen bij afgelastingen een push-notificatie over wedstrijden van teams die je volgt, van je eigen team of van wedstrijden waar je als official bij betrokken bent De wedstrijd is jammer genoeg afgelast. De fans waren teleurgesteld toen de zangeres haar concert de dag van tevoren afgelastte. De afgelaste wedstrijd. Als het voltooid deelwoord van afgelasten als bijvoeglijk naamwoord wordt gebruikt, komt er maar één t: de afgelaste wedstrijd, het afgelaste concert. Zie ook deze pagina. Inlasse De Keuken Kampioen Divisie ligt stil van 18 december tot 3 januari en in de Eredivisie duurt het kerstreces van 23 december tot 8 januari. Of er sprake is van een echte winterstop valt nog te bezien, eventuele afgelaste wedstrijden moeten in deze periode worden ingehaald Afgelast duel automatisch doordeweeks inhalen 27 maart 2018 27 maart 2018 073voetbal 0 reacties. DEN BOSCH - Vanaf volgende week worden wedstrijden die in het weekeinde niet kunnen doorgaan, automatisch ingepland op een doordeweekse avond in de aansluitende week

De mannen mogen de afgelaste wedstrijd van gisteren inhalen. De reuzenslalom werd afgelast omdat het te hard waaide en sneeuwde. Het was nog niet zeker of De reuzenslalom voor de mannen die afgelopen weekend afgelast werd, is opnieuw ingepland. Donderdag 20 december gaan de heren de strijd met elkaar aan Negen wedstrijden werden uitgespeeld, vier werden gestaakt en dertien afgelast. In de Voorronde Eerste Klasse werd slechts één partij afgemaakt. De meeste duels worden vrijdag 18 november afgemaakt en ingehaald, een drietal staat voor donderdag gepland. De loting voor Ronde 3 van de Silver Cup staat gepland voor 2 december URK - De afgelopen zaterdag afgelaste wedstrijd tussen SV Urk en Deto in Vriezenveen wordt op zaterdag 30 maart alsnog gespeeld. De Urkers staan met 34 punten uit 17 wedstrijden aan kop in de hoofdklasse B. Concurrent Staphorst verloor zaterdag met 2-0 van Berkum, waardoor de Urkers de koppositie nu wat steviger in handen hebben

Procedure afgelasten wedstrijden ivm Corona - Handba

Minioren-junioren wedstrijd op 29-03-2020; Let op: ook de vlinderslag clinic in Alphen aan de Rijn gegeven door trainster Ineke van Leeuwen is afgelast. Of deze wedstrijden nog worden ingehaald of verplaatst, hangt van veel factoren af. Wij volgen hierin als leidend de RIVM en KNZB. Zodra er veranderingen zijn, laten wij dit jullie weten De wedstrijden gaan door, maar publiek is niet welkom. De Brabantse Jeugdkampioenschappen Badminton 2020 op 14 en 15 maart zijn afgelast. Het Sportgala in Heeze-Leende op 21 maart is afgezegd

Inhalen afgelaste wedstrijden achtste ronde NC. Laatst gewijzigd op: 11 januari 2010. Dit delen: Door weersomstandigheden zijn 29 van de 66 wedstrijden van de achtste ronde nationale competitie van afgelopen zaterdag niet doorgegaan. De KNDB heeft besloten dat deze 29 wedstrijden ingehaald zullen worden op zaterdag 30 januari 2010 Eredivisiewedstrijden die vanwege politiestakingen dit weekend niet door kunnen gaan, worden als het aan de KNVB ligt zo snel mogelijk ingehaald. KNVB: afgelaste duels snel inhalen | RTL Nieuws Clos

Afgelastingen amateurvoetbal KNV

De zondag afgelaste wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Volendam wordt komende dinsdagavond 2 februari ingehaald. De aftrap in stadion Adelaarshorst is om 18.45 uur Afgelaste duels amateurvoetbal ingehaald op 30/31 maart. ENSCHEDE - Vanwege het winterse weer besloot de KNVB afgelopen week tot een algehele afgelasting in het district oost De afgelopen zaterdag afgelaste wedstrijd tussen SV Urk en Deto in Vriezenveen wordt op zaterdag 30 maart alsnog gespeeld. De Urkers staan met 34 punten uit 17 wedstrijden aan kop in de hoofdklasse B Concurrent Staphorst verloor zaterdag met 2-0 van Berkum, waardoor de Urkers de koppositie nu wat steviger in handen hebben. De wedstrijden van de andere concurrenten Sparta Nijkerk en Excelsior. De afgelopen zondag afgelaste Eredivisiewedstrijd Utrecht - Feyenoord wordt op woensdag 24 januari ingehaald. De avondwedstrijd in de Galgenwaard begint om 20.00 uur. FC Utrecht betreurt het dat vele duizenden voetballiefhebbers zondag de in veel gevallen flink bemoeilijkte reis naar Stadion Galgenwaard tevergeefs maakten

Afgelaste voetbalwedstrijden in februari ingehaald Gepubliceerd op 11 december 2017 om 17.51 uur GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - De voetbalwedstrijden die afgelopen weekend vanwege het winterse weer werden afgelast worden in februari ingehaald. Alphense Boys (Hoofdklasse A) speelt zondag 11 februari 2018 tegen MSC uit Meppel Het team waarvan ik trainer ben kan kampioen worden en als deze wedstrijden niet worden ingehaald is dat aan komende zaterdag. Toegevoegd na 4 minuten: add: en nee dit is niet altijd het geval, dat afgelaste wedstrijden worden ingehaald. Dit is afhankelijk van onder andere het niveau.. Goeievraag is het grootste vraag en antwoord platform van Nederland

Coronascenario’s bij afbreken competitie: eindstand na

Update : 'Gevolgen' doordeweeks inhalen afgelaste wedstrijden

 1. Nu is die wedstrijd afgelast en zal waarschijnlijk ook niet snel overgedaan worden. Weet iemand hoe toto hierrmee omgaat of wanneer dit soort wedstrijden ingehaald worden ??? zondag 6 maart 2005 @ 00:07:15 #2-Vaduz- Ik denk dat je dat hier ff moet.
 2. De geplande wedstrijden van zaterdag 3 oktober van Treffers 1 tegen Rijnsburgse Boys en van O21 uit tegen FC Dordrecht gaan helaas niet door. Vanwege vermoedelijke besmettingen met het coronavirus aan de zijde van De Treffers worden beide wedstrijden afgelast. De data waarop de wedstrijden ingehaald gaan worden zullen op een later moment bekend..
 3. Alle wedstrijden uit het district West 1 die afgelopen weekend werden afgelast, worden ingehaald in het weekend van 4 en 5 maart. De wedstrijden uit de Tweede- en Derde Divisie alsmede de Hoofdklasse worden individueel ingepland. Die duels zijn door de KNVB nog niet vastgesteld. Eerder afgelaste wedstrijden die waren Lezen
 4. Update (13:55 uur): De afgelaste wedstrijden van vandaag worden aanstaande maandag ingehaald. Voor BV Veendam - AGOVV, de wedstrijd die al op maandag gepland stond, wordt een andere datum gezocht
 5. De wedstrijden FC Emmen - FC Twente en Sparta - ADO Den Haag in de eredivisie worden dinsdag ingehaald. De duels stonden eigenlijk zondag op het programma,..

DRONTEN - De KNVB heeft de wedstrijd tussen Reaal Dronten en Wijthmen, die afgelopen zaterdag werd afgelast, opnieuw ingepland. Het duel wordt nu vlak voor de kerst gespeeld: op zaterdag 21 december. Voetbalprogramma Woensdag 11 december SC.. ZEIST (ANP) - De KNVB wil eredivisiewedstrijden die door acties van de politie worden afgelast zo snel mogelijk inhalen

Afgelaste duels worden verspreid ingehaald

Wanneer wordt het afgelaste weekendvoetbal ingehaald

 1. De afgelaste wedstrijd tegen de Venlosche Boys werd zondag ingehaald. Na de wedstrijd sprak Jimmy de Bruijn met SV Venray-verdediger Bastiaan van Hout en beide trainers Frans Koenen en Sjoerd van der..
 2. der clubs worden de wedstrijden ingehaald op zaterdag 3 of zondag 4 februari. Dit.
 3. Groot aantal wedstrijden inhalen . Daarvan is het duel tegen Bevo, dat voor 6 oktober op de agenda stond, voor de tweede keer afgelast. Wedstrijd tegen Aalsmeer opnieuw onzeker
 4. UPDATE: De voor ADO Den Haag geplande wedstrijd van zondagmiddag tegen Sparta Rotterdam wordt dinsdagavond ingehaald. De wedstrijd werd zaterdag afgeblazen in verband met de storm. De nieuwe speeldatum voor #spaADO is bekend. De wedstrijd wordt komende dinsdag (11 februari) om 20.45 uur gespeeld. Meer informatie ⤵️ — ADO Den Haag (@ADODenHaag) February 9, 2020 De Eredivisiewedstrijd.
 5. Enkele wedstrijden afgelast. De wedstrijden in de 3e klasse C Merefeldia - Helden en Liessel - MVC'19 Maasbree van zondag 4 oktober gaan niet door wegens coronabesmettingen bij Merefeldia en Liessel. Vermoedelijk worden beide wedstrijden ingehaald op zondag 15 november. Het weer in Peel & Maa
 6. De afgelaste wedstrijden worden op verschillende momenten ingehaald. Voor vandaag stonden de eerste drie wedstrijden uit de Play-Offs op het programma. FysioExpert Olympia Haarlem, Oolders Omaco Sparks Haarlem, Terrasvogels en Roef! hebben zich geplaatst voor deze Play-Offs

Afgelastingen KNV

FC Utrecht - Feyenoord nu op 24 januari, Sparta - Vitesse

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de wee Door het coronavirus zijn er veel afgelastingen en verplaatsingen van hardloopwedstrijden. Hier vind je alle afgelaste en verplaatste marathons op een rijtje GROENLO - De 3e wedstrijd voor de jeugdcompetitie die op woensdag 25 juli afgelast was vanwege de extreme hitte is woensdag 15 augustus ingehaald. Wederom werd er gevist aan de vijver van de Hartreize. Helaas waren heel veel van de vaste deelnemers op vakantie en uiteindelijk waren er zeven kinderen die deelnamen Reaal Dronten mag de afgelaste wedstrijd tegen Wijthmen vlak voor de kerst inhalen ma 9 dec 2019 Sport DRONTEN - De KNVB heeft de wedstrijd tussen Reaal Dronten en Wijthmen, die afgelopen zaterdag werd afgelast, opnieuw ingepland De wedstrijden FC Emmen - FC Twente en Sparta - ADO Den Haag in de eredivisie worden dinsdag ingehaald. De duels stonden eigenlijk zondag op het programma, maar vanwege de storm Ciara werden deze afgelast

Home · HBR

Uitgestelde duels Emmen-Twente en Sparta-ADO worden

 1. De KNHB kent diverse procedures om de competitie goed te laten verlopen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan procedures rond het wedstrijdformulier, afgelastingen, dispensaties of wanneer er geen team beschikbaar is. Alle procedures zijn overzichtelijk bij elkaar geplaatst, inclusief de meest gestelde vragen. Bij de downloads vind je ook de uitwerking van de belangrijkste procedures voor de [
 2. Het eredivisieduel tussen PSV en FC Emmen van zaterdagavond is afgelast. Wedstrijd PSV - FC Emmen afgelast om coronavirus De verboden wedstrijden moeten op een ander moment worden ingehaald
 3. Afgelaste wedstrijden van 29 januari worden op 5 maart ingehaald. De competitiewedstrijden B.V.V.'27 1 - V.V. Holthees-Smakt 1 en B.V.V.'27 2 - Ysselsteyn 4 die op zondag 29 januari 2017 vanwege onbespeelbare velden werden afgelast zijn door de KNVB opnieuw ingepland op zondag 5 maart 2017
 4. Final Four in handbal afgelast, inhalen nog onzeker. 11-03-2020 om 21:39 door Tom van der Wilt De spelers strijden wedstrijd na wedstrijd om het te halen en als het dan wordt afgelast is.
KNHB: afgelaste duels in onderling overleg inhalen - Hockey

Alle voetbalwedstrijden zondag afgelast door storm RTL

de afgelaste wedstrijd op zaterdag inhalen{{/term}} reschedule the cancelled game for Saturda FNRS WEDSTRIJD AFGELAST Wij hebben ivm het weer de wedstrijd van 9 februari afgelast. De deelnemers zijn geinformeerd! We gaan de wedstrijd 23 februari inhalen, tot dan!!!! Groetjes Team Stal Dijkma Eredivisie: Wedstrijd afgelast vanwege coronavirus. zaterdag 3 oktober 2020 12:12 69.780 keer bekeken 807 reacties Pro Shots

KNHB: afgelaste duels in onderling overleg inhalen - Hockey

Afgelaste duels vrijwel allemaal nog ingehaald in 2018 . ENSCHEDE - In het amateurvoetbal gingen zowel zaterdag als zondag enkele wedstrijden niet door Afgelaste duels pas na winterstop ingehaald De wedstrijden uit het amateurvoetbal die komend weekeinde niet doorgaan, worden dit jaar niet meer gespeeld. Dat blijkt uit de nieuwste speeldagenkalender van de KNVB. 5 december 2012, 20:4 Update Afgelaste duels pas na winterstop ingehaald De wedstrijden uit het amateurvoetbal die komend weekeinde niet doorgaan, worden dit jaar niet meer gespeeld

Hockey Vereniging Abcoude

'Best heftig om voor zoveel mensen hun wedstrijd af te

SJC - Alcides wordt ingehaald op zondag 23 februari. Dat heeft de KNVB bekendgemaakt. Het duel werd afgelopen zondag afgelast vanwege storm Ciara. Het was de enige wedstrijd uit de regio die nog een nieuwe datum moest krijgen van de voetbalbond. De eerste wedstrijd was direct ook de opening van de competitie KNVB: afgelaste duels snel ingehaald - wel.nl. ZEIST (ANP) - De KNVB wil eredivisiewedstrijden die door acties van de politie worden afgelast zo snel mogelijk inhalen

KNVB wil afgelaste wedstrijden Willem II en PSV snel inhalen

KNVB schrapt wedstrijden zondag: Utrecht - Ajax gaat niet

De wedstrijd in de hoofdklasse tussen Berkum en DETO gaat vanmiddag niet door. Een sterfgeval in de directe kringen van de spelergroep van de thuisploeg is de reden dat het duel is afgelast De afgelaste wedstrijd van HHC Hardenberg tegen Jong Sparta Rotterdam van afgelopen zaterdag in de 2e divisie wordt ingehaald op maandag 22 april, tweede paasdag ZEIST (ANP) - De wedstrijden uit het amateurvoetbal die komend weekeinde niet doorgaan, worden dit jaar niet meer gespeeld.. Afgelaste duels pas na winterstop ingehaald - wel.nl. ZEIST (ANP) - De wedstrijden uit het amateurvoetbal die komend weekeinde niet doorgaan, worden dit jaar niet meer gespeeld

Inhalen van de afgelaste wedstrijden - Refswestkus

Zin-de-ren-de apotheose met zure druiven voor de A2

Corona & afgelaste wedstrijden - Baansportfansite

De wedstrijd FC Den Bosch - Sparta is vrijdagavond niet doorgegaan. Vlak voor het duel vielen twee lichtmasten uit in het stadion van de Brabantse club. Even later begonnen ook de andere twee. FC Utrecht-Feyenoord is zondagmiddag afgelast. De wedstrijd werd eerder al uitgesteld tot 15.15 uur, maar is nu definitief afgelast Afgelastingen in het voetbal wegens het winterweer voor het weekend van 7 t.e.m. 10 december (stand van zaken op vrijdag om 9u00) Alle wedstrijden in amateurvoetbal afgelast Sneeuw op ZEIST - Door de extreme sneeuwval zijn zondag alle wedstrijden in het Wanneer de wedstrijden zullen worden ingehaald is nog niet.

Vier wedstrijden in de Serie A afgelast uit vrees voor

De wedstrijd tussen FC Oss en NEC is afgelast. Het veld werd vrijdagavond kort voor het begin van de wedstrijd afgekeurd. >Lees meer</a> Het afgelaste duel van Jong Heerenveen/Emmen tegen Jong AZ wordt ingehaald op donderdag 8 december. Vanwege de mist werd de wedstrijd in Alkmaar afgelopen maandag afgelast. Op 8 december reizen de Friezen dus opnieuw naar Noord-Holland. Het duel begint om 18.30 uur GVN Wedstrijden t/m 28 april afgelast . Zoals 31 maart bekend is gemaakt zijn de overheidsmaatregelen die aanvankelijk tot en met 6 april zouden duren, met drie weken verlengd. Dit betekent dat golfclubs en -banen in elk geval nog tot en met 28 april gesloten zijn. Logisch gevolg is dat alle GVN wedstrijden tot en met 28 april zijn afgelast

 • Armistice Day France.
 • Arnhem centrum parkeren.
 • Dierenarts Harlingen.
 • Nieuw stadion Milaan.
 • Intratuin kerstverlichting.
 • Crop video Android.
 • Indische mensen karakter.
 • Portfolio maken voor MBO.
 • Koehoorns kopen.
 • Pastorale Eenheid Sint Franciscus Roeselare.
 • Club Leiden.
 • Kreeft kopen Jumbo.
 • Meer moedermelk produceren.
 • BRIO Pinball Game.
 • Gamma kolen 12/22.
 • Salaris opticien.
 • Joop Donkervoort.
 • Sterke magneten Hubo.
 • Olofmeister Twitter.
 • Permetrine crème kopen Kruidvat.
 • Leeuwarder Courant contact.
 • Ford Transit wiki.
 • Servies roze bloemen.
 • Ralph Lauren trui dames v hals.
 • Arachnoidea.
 • Couperose behandeling Amsterdam.
 • Eiland Sicilië kaart.
 • Hoe werkt United Wardrobe verzenden.
 • Huisje Boompje Beestje sparen.
 • Wat doet de Europese Commissie.
 • Nicole sullivan Instagram.
 • Inwoners Roermond.
 • Vegetarische pizzabodem.
 • Bruneschelli dome.
 • Parcel tracking international.
 • Manet.
 • Laatste orkaan Mexico.
 • Maatjesproject GGZ.
 • Samenstellingen zoeken.
 • Zelfklevend naambordje brievenbus.
 • Wanneer komt Zombies 2 op Disney Plus.